PLANGERE PENALA

       

 

 

                                               Domnule  Prim  Procuror ,

 

 

       Subsemnatul  TAPUS  I. CONSTANTIN domiciliat in Tg-Jiu , strada OLARI , Bl . 1 , scara 2 , Ap. 71 ,  judetul Gorj , CNP. 1580318381458 , tel. 0723719632 , e-mail  tapusconstantin@yahoo.com  ,  formulez prezenta plangere penala  impotriva faptuitorului  VOICULESCU  DAN  vicepresedinte al Senatului Romaniei  pentru savarsirea infractiunii de fals in declaratii publice in forma continuata prevazuta si pedepsita de art.292 Cod Penal .

          

 

 

                                                Motivele  plangerii ;

 

 

 

       Faptuitorul  VOICULESCU DAN  cu ocazia depunerii declaratilor de acceptare a candidaturii la  Parlamentul Romaniei  la alegerile parlamentare din anii 2004 si 2008 nu si-a recunoscut calitatea de  ,, colaborator al securitatii,, in conformitate cu legea C.N.S.A.S. asa cum a rezultat din vedictul dat de CNSAS de colaborator al securitatii ca politie politica in data de 7 august 2006 , verdict confirmat de prima instanta CURTEA DE APEL BUCURESTI  si reconfirmat prin Decizia irevocabila cu Nr. 1465/10.03.2011 in Dosarul cu Nr.22502/3/2008 a INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE .

   In fapt , fapta constituie infractiune de fals in declaratii publice prevazuta si pedepsita de  art. 292 Cod penal .

    Subsemnatul ma cosider prejudiciat de faptuitorul Dan Voiculescu deoarece acesta  a ajuns parlamentar al Romaniei si vicepresedinte al Senatului  fara sa-si recunoasca colaborarea cu fosta institutie represiva a statului comunist Securitatea , iar eu in calitatea de cetatean roman si fost persecutat  politic si de ,,Luptator in rezistenta anticomunista ,, Decizia Nr.42/16.04.2010 a Ministerului JUSTITIEI(  detin  carnetul cu Nr. 421 al ASOCIATIEI FOSTILOR DETINUTI POLITICI DIN ROMANIA-FILIALA GORJ ) contribui si la plata salarilor demnitarilor prin impozitarea veniturilor personale  .  

 

 

 

    

 

      Rog  instanta de cercetare penala sa solutioneze cu celeritate aceasta plangere si nu cum a fost solutionata plangerea impotriva fostei parlamentare MONA MUSCA sau a plangerii subsemnatului cu nr.26./P/2006 la care s-a dat Rezolutia de neanceperea urmaririi penale fara sa fie audiat faptuitorul , faca nici un fel de cercetari in legatura cu cauza .

                                                                                             

 

 

 

 

 

 

        22.03.2010 

 

                                                                 TAPUS  CONSTANTIN

 

 

 

                                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

Domnului  Prim  Procuror al  PARCHETULUI DE PE LANGA INALTA CURTE DE  CASATIE SI JUSTITE