COMUNICAT

 

Noi, cei care facem greva foamei in Piaţa Universităţii, anun­ţăm opinia publică că in urma protocolului încheiat pe 11.VI.1990 cu Secretariatul General al Guvernului, vom înceta greva foamei aşa cum ne-am angajat, dar la data la care ni se va da in mod real o autorizaţie completă pentru un post de televiziune inde­pendent.

Pînă in prezent noi am obţinut doar promisiunea că reprezen­tanţii guvernului vor susţine rezolvarea cererii noastre. Din pă­cate nu s-a precizat in protocol nici LA CE NIVEL se va susţine cererea noastră, nici CIND şi mai ales nu ni s-a dat ASIGURA­REA CĂ CEREREA NOASTRĂ VA FI ÎNTR-ADEVAR REZOLVATĂ, ci doar susţinută.

În consecinţă invităm guvernul să aibă deplină încredere in promisiunea făcută de noi, că VOM ÎNCETA ACŢIUNEA DE GREVA LA DATA PRECISA LA CARE NE VA FI ELIBERATĂ APRO­BAREA DEFINITIVA PENTRU POSTUL DE TELEVIZIUNE INDE­PENDENT Şl PRIVAT, de către toate organele competente.

 

Semnează 19 grevişti ai foamei

____________________

 

LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI

Incepînd de ieri  după-amiază, în Piaţa Victoriei au avut loc incidente intre grupuri de manifestanţi şi formaţii masive de poliţişti. Revenim cu amănunte In ziarul de miine.