RATIU îşi pierde averea

manipularea

 LA "CAZINOUL INTERCONTINENTAL"

 

M-am întîlnit cu un amic medic care mi-a confirmat ceea ce deja bănuiam. In Piaţa Universităţii, la mitingul non-stop al „partidelor istorice" s-a întîlnit  cu o cunoştinţă  pe post de "agitator" (agitatorul PNŢ.-ist    e persoana care stă  pe margine    şi  conversează,  în     mici grupuri, cu trecătorii curioşi, îndoctrinîndu-i. De pildă un agitator zice către altul: „A..Nica Leon... Ce om deştepţ!    Ai  văzut ce i-a zis lui Iliescu? Ăsta ne-ar fi bun de preşedinte! Şi celălalt îl confirmă). Medicul, mirat, l-a întrebat pe amicul agitator: "Ce faci măi, aici?". "Pssst", zice amicul şi se uită temător în jur, făcîndu-i discret semnul cu număratul sutelor. "I-au 3000-3500 pe zi". Asta e pentru "agitatori". Cei cu porta-voce i-au probabil salarii  cît miniştrii lui Ceauşescu. De altfel, se lucrează organizat, cu atribuţii diferite, de la "gornist", la cel care aduce mîncarea ori se ocupă de lozinci, etc.

Toată această chermeză de cocină e făcută cumva pe banii dvs. d-le Raţiu? Şi în faţa căror cercuri străine  v-aţi angajat solemn să cîştigaţi alegerile?

 

T.B.

 

PS. Auzim de la biroul de presă al domnului Raţiu că domnia sa ar fi fost alergat de "huligani" ai FSN la Buzău (va să zică aceia sînt huligani, iar aceştia din Bucureşti sînt "revoluţionari", cum pretinde şi mini-preşedintele Nica Leon, asociatul dvs.!). Rugăm poliţia din Buzău să precizeze public dacă aceia care l-ai agresat pe dl Raţiu, au fost organizaţi de FSN sau erau cetăţeni oarecare, sătui pînă peste cap de porno-democraţia pe care ne-o înfăţişează zilnic pe străzile Capitalei dl.Raţiu ţi PNŢ-ul său. Am mai auzit şi de alte mitinguri unde s-a strigat "Jos Raţiu", de către aşa-zişi fesenişti care, la "controlul bagajelor", s-au dovedit a fi membrii ai onorabilului PNŢ puşi (plăţi) să facă diversiune. În plus cunoaştem obiceiul PNŢ de a-şi duce la mitingurile din ţară agitatori din Bucureşti cu autobuzul (cine plăteşte?).  Să fi fost "agresorii FSN" din Buzău transportaţi din curtea PNŢ din Bucureşti?

Şi mai avem o nedumerire: de ce se "sparg" numai sediile PNŢ? De ce nu şi cele ale PNL, PSD, Uniunii Liberale Brătianu, Mişcării ecologiste, Partidului Republican, etc. S-ar putea să fie ceva putred numai în sediile peneţiştilor...

 

Azi, 27.04.90