Cum manipuleaza masele TVR zisă “L”

 

Am asistat cu stupoare la imaginile transmise de TVR (pe 3 mai) de la Fabrica de lapte. Ce se întîmplase? Frontistele (căci ele sînt cele mai active) urlau isterizate: “minte, minte!” N-am înţeles exact cine minţea. Probabil TVR sau cel care tuna şi fulgera împotriva directorului fabricii, vrînd să-i ia locul şi o acuza pe preşedinta sindicatului, inginera Felicia Pascale că I-ar fi spus să semneze o adeziune la “Proclamaţia de la Timişoara”. Pînă la urmă respectivul tîmplar parcă “s-a demascat”: contestatarii o incriminau pe doamna  Pascale că a vorbit la demonstraţia din “Piaţa golanilor”. În tot acest timp, “impaţiala” reprezentată a TVRL aproba dînd din cap toate afirmaţiile respectivului care, probabil, erau conforme scenariului stabilit.

 

Concluzie: Cine nu e cu frontul va fi trecut pe lista  neagră şi va fi dat jos din funcţie de către zeloşii oportunişti, prin  atac direct la persoana şi întreruperea procesului de producţie!

De ce ne-o fi infestînd TVR cu astfel  de clişee învechite? Să aibă vreo legătură cu celebrul decret 473/1977 care o subordonează direct preşedintelui provizoriu?