ION  Bugan                                                                   The Cold War Veterans’ Association

Exilat Roman                                                                                              for

Fost Detinut Politic                                                    FREEDOM  AND  HUMAN  RIGHTS

1961-1988                                                                                                                                                                      Michigan  U.S.A.

                                                                                                            Founder  and  President

                                                                                                            ION  Bugan

                                                                                                   Email buganion@hotmail.com

                                                                                                  Phone (616) 361-9007

 

                                                TURNATORII    PENALI .

           

           

 

Eu nu acuz pe nimeni;  , dar las faptele sa vorbeasca, unii dintre tradatorii nemernici care au trimis la  moarte sute de detinuti , la neagra , pe zarca  Aiud,  sunt inca la adapost,fac jocuriile securitatii ,prin  pozitia lor de mercenari ,  si agenti de influenta.

 

            Actele lor , sunt   zguduitoare ;  din punct de vedere moral , vom face o calatorie   in lumea adevarata a,  teroari cea creata de comunisti cu ajutorul colaboratorilor ,  un  scenariu al groazei, actele de tortura  fizica si psihologica , epitetul  bestial ,  dat actelor de tortura  cruzime si sadismul , cu care si-au tratat  comunisti  ,  prizionerii  de constinta , intrece orice inchipuire !!!

            Turnatorii  si colaboratorii ,  din  inchisorile  comuniste, sunt  usor de identificat.

 

            1… Eii,   primeau regim  alimentar , adica 500 grame paine pe zi , si mancare gatita , iar restul de detinuti ,ciorba din muraturi, cartofi degerati, arpacas cu subproduse de la abator, adica mate de oaie, urechi de oaie, buze de vita si copite care  miroseau a balegar, iar odata pe saptamana dadeau  fasole gatita cu slanina sarata, dar nu uita sa toace sarma subtire si sai dea drumul in cazan,oamenii infometati se grabeau sa manance pentru ca, bateau cu pumni in vizeta sa dai gamela afara, acele bucatele de sarama (din perie ) au provocat mari necazuri si in cele din urma moartea , iar paine 125 g  si 400g de turtoi macinat cu stulete cu tot !!!

 

              2… Eii ,  primeau  asistenta medicala,  iar  noi  nu !

 

            3… Tot eii , primeau  carte  postala  lunar , si vorbitor cu familia in fiecare luna ,iar  noi  la  6  luni  sau  la  un an , ma  refer ,  la   anii  1980-1988 .

 

            In  schimbul  acestor facilitati ,  misiunea lor era , sa te provoace la  discutii,  sa  asculte ce vorbesti  referitor la  actiunele ce urmau sa le punem in aplicare dupa  iesirea  noastra din inchisoare, impotriva   ocupantului  bolsevic  cominternist .

 

            Deci  securitatea comunista era informata, de tot ce se  gandea  impotriva  lor !!!  si atunci puneau la cale diferite  scenarii, fie ca erai provocat la discutie de acesti  mercenari ai teroarei prin  intriga  si incitare pentru a te lua la batae,  fie ca-ti introduceau in saltea sau sarsana  un varf de creon, sau o bucatica de sarma ( obecte interzise) pentru a avea motiv sa te duca la izolare  si de acolo nu mai  iesai intreg , sau te tinea pe zarca  de la 6 luni la un an  si erai trimis in plic  acasa , sau erai  chemat la  cabinetul  medical sa te  vaccineze  si dupa cateva luni de zile te  trimetea la  morga  iar  pachetul  cu haine civile acasa !!!…

 

            Eu  am avut parte de de un scenariu  deosebit ;  in anul 1986  eram in  inchisoarea Aiud in  celula 13 , cu fratii Barabasi din Mercurea Ciuc , cu Victor  Totu, Radu  Filipescu ,

Filip Iulius , Nastasescu Gh,  ing  Draghici  ION , cap IANCU  Marian , Avocatul Musat Gh    si  alti, toti eram scosi la lucru in Fabrica , in  truna din zile Radu Filipesc ( nepotul lui dr  Petru  Groza  dupa  mama  ) introduce  in celula o  panza  de bonfaer ,   amandoi  aveam  paturile  sus , scoate  panza si incepe sa taie cu ea o  bucata de  plastic in forma de polita , unde-si tinea el cartea , noi toti din celula  iam  atras atentia , ca aceasta panza de bonfaer o sa aduca  moartea  cui-va  , iar el foarte impertinent ne-a raspuns ca nu e treaba noastra , dupa  cateva  minute de harcaiala  se  deschide usa  brusc  si militienii ne  ordona sa iesin afara , ne aseaza cu fata la perete , injura,  foarte nervoisi , incepe sa faca perchezitie la  milimetru , si gaseste  Panza de Bonfaer  bagata in salteaua  mea  intreaba  cine ocupa   patul de sus  dreapta  si am raspuns ca eu , mau incadrat 4  militieni  si m-au dus pe zarca   au inceput sa ma tortureze cum de am indraznit sa introduc panza de bonfaer pe  celuluar, eu  avand un precedent de evadare  din anul 1966  cand am vrut sa evadez  de la  locul de munca    a fost greu  sai conving , ca nu eu am introdus panza de bonfaer (din fabrica ) voi  relata la Congres …

 

            Radu Filipescu ,  primea  carte postala  lunar si pachet, asistenta medicala si regim  alimentar,  a  fost eliberat cu un an mai devreme  in 1987 , iar acum este presedintele  G.D.S. si  in solda  fundatiei  Gerge   SOROS  evreu ungur,   ce doreste desmebrarea  romaniei !!!

           

Cazul Ticu Dumitrecu ;    Presedintele  Asociatii Fostilor Detinutilor Politici din Romania,  turnator  penal    dupa iesirea din  inchisoare  este numit sef de santier  forestier din jud Vrancea , acolo unde numerosi  opozanti  ai comunismului si colectivizarii ,au impanzit codrii ,  misiunea lui era sa supravegheze si sa ia legatura  cu  fugarii  pentru a informa  ofiterii de securitate sai captureze,   pentru aceste acte de bravura a fost decorat  cu ordinul munci, dupa lovitura de stat , este numit de securitate ,Presedintele Asociati Fostilor Detinuti Ploitici , si avansat de FSN in functia de senator ,   si apoi catre C.N.S.A.S. cu scopul   de a manevra  opinia publica , interna si externa !!! si a ne sabota pe noi in mod  prmeditat ,de a aduce in fata legi  pe  adevaratii  tortionari !!!

 

            Un alt individ colaborator al DSS ;  se  numeste Radu Campeanu  misiunea lui in Europa era de a distruge orice nucleu de rezistenta  din   exil  , sa furnizeze  informatii asasinilor din umbra !!! pentru a fi rapiti si asasinati, trupurile lor find gasite in gaurile de canalizare , prin  Sena , prin Tamisa, impuscati in ceafa, pentru aceste acte criminale a fost  hirotonisit de  FSN  cu  titul de senator , lista este lunga, inca mai exista implimentati in structurile guvernamentele romanesti  foarte multi criminali.

           

            Un alt Informator ;  Bartolomeu Anania , Mitropolitul de Cuj , a fost trimis in USA  in anii 1970  pentru  dezbinare si spionaj  (  fost tortionar la Aiud ) si  colaborator !!!

           

Mitropolitul Banatului ;  Nicolae  a fost trimis la Paris ,cu acelas scop !! si multi alti care urmeaza a fi deconspirati ,eii   ne-au  vandut  asasiniilor  !!!

 

            Un  alt  turnator  penal   Chirila  Ion , fost subofiter de securitate  care  controla  bagajele la  Aeroportul  Baneasa, adica  cetatenii  romani  din  diferite tari , trimeteau pachete la  familiile  lor  in tara  , el  impreuna  cu alti indivizi  desfaceau pachetele , si furau  din  continut , iar in loc  introduceau  caramizi ,  au  fost  descoperiti  arestati si condamnati  la 20  ani  inchisoare , in timpul  ancheti  a  semnat pactul  cu  deavolul  rosu  ,  adica  sa  furnizeze  informati  din  celulele  detinutilor  politici , era  omul  lui  col  Lazar  C.I.  Aiud .

 

            Acest indivit era  mutat din celula in celula si  teroriza  detinutii, adica  te  provoca la  discutie , baga  intriga  intre detinuti , batea cu coada de lingura  in coltul mesei ore  intregi , tragea  apa la  w-c  din 5 in 5 minute , simula  o tuse de  aceia  de tebecist ore  intregi scuipa ,  daca  ii  atrageai  atentia  batea in usa  si chema  seful de  sectie, detinutul  era scos pe  sala si batut , dupa  aceia  dus la  izolare  10 sau 15 zile.

 

            In  sfasit mi-a  venit  si mie randul, si la  introdus in celula mea ,  a inceput  sa-si faca meseria,  eu  iam  atras atentia in mod  civilizat,  ma  baiatule eu  sunt pentru a-3-a  oara  in inchisoare , ros  de  zidurile inchisorilor , daca  nu  te  linistesi  ,  vei  lua  o  batatie  de  la  Nenea  Bugan  pe  care  ai  s-o tii  minte  toata viata  ta , si vei purta  un semn  pana  vei  intra  in  mormant ;  ( mai departe las  sa  povesteasca  fostii detinuti care au fost martori oculari )  asa am scapat tot  celularu  de acest terorist, si poarta  un semn in frunte , cu care v-a  intra cu el in  mormant !!! Intrebati  pe Actorul,  Iancu Lucian  fost director al Teatrulu Constanta , pe Florentin Scaleski, cap Iancu Marin si pe cei toti mentionati  mai sus ;voi  povesti la Congres  (  fapta  lui  era de drept  comun  ce  cauta el  la  politici ??? dar a  gasit ce cauta !!!…

 

            Tara  este plina  de asemenea  ticalosi , numai asa poti scapa  tara de  eii !!!

 

            Autorii  principali ;  a distrugerii  morale si fizice a natiunii romane ,sunt printre noi , mentinerea secreta a  arhivelor  DIE , sub pretexstul  siguranti nationale , este creata de fosti securisti, din aparatul  comunist de informatii externe , cu un singur scop de-ai –si ascunde  identitatea  lor si a colaboratorilor , recrutati  din randul personalului  diplomatic, de comert exterior,  a prelatilor, astazi o parte dintre ei  cu functii de raspundere in guvern!!!

 

            Cum sa  ai incredere in aceasta  falsa societate  civila  care participa la  sfaturile  de  taina a  fostilor  KGB-isti  tortionari , indivizi transformati  peste  noapte gardieni  ai democratiei,  si  luptatori anti comunisti , fii si gineri  odraslelor  staliniste, care  manipuleaza generatiile  tinere .

            Pericolul nu vine de afara , ci  dinnauntru  romaniei , este o batalie  acerba  este una din armele  perfide ,  unul din atuurile  otravite  cu  care regimul  securist-comunist , manipuleaza,  dezbina  si  stapaneste , societatea  romaneasca .

 

            Ce  vina  poate  avea acest popor  roman , pentru a fi condus  de  catre  fostii sai  calaii  si  turnatori,   mercenarii  ai  manipularii  si  desinformarii .

 

 

                                              Va    urma !