Semnale - Miercuri, 10 mai 2006

Dupa ce au pus umarul (si votul, si pumnul) la uzurparea tarii lor de catre securicomunisti, romanii se pling de rezultate....
Curierul national
14.000 de sindicalisti au blocat centrul Capitalei
In jur de 14.000 de sindicalisti membri ai CNSLR Fratia s-au adunat in Piata Constitutiei, ieri, la un miting organizat pentru cresterea salariilor si a pensiilor. Protestatarii au plecat in jurul orei 14.00, in mars spre sediul Guvernului, totodata, acestia blocand circulatia in centrul Bucuresriului. Multimea imbracata in veste albastre a agitat pancarte si baloane rosii, sindicalistii prezenti in fata sediului Parlamentului cerand un salariu minim de 500 de euro pana in 2007, salarii la nivel european, locuri de munca mai multe si mai bine platite, majorarea pensiilor, corelarea veniturilor cu cresterea preturilor[]

Justitie piramidala. Castelele s-au retrocedat - carutele cooperativizate, nu. Cine sa lupte pentru ele? Ce troc sa faca?
Gardianul
Dupa retrocedare, Branul ramane inca trei ani muzeu
Actele de retrocedare a Castelului Bran vor fi semnate in jurul datei de 26 mai a.c., potrivit ministrului culturii si cultelor, Adrian Iorgulescu. Ministrul a precizat ca in prezent s-a finalizat si acordul referitor la mentinerea destinatiei de muzeu a Branului, pe o perioada de trei ani de la retrocedare.
„Este finalizata decizia de retrocedare, am realizat varianta finala a documentului, care urmeaza sa fie semnat. A fost anuntat si Dominic de Habsburg, reprezentantul familiei care are in proprietate castelul“, a declarat Iorgulescu.

http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z10052006&idx=65
Studentii si Piata Universitatii - Romulus Cristea


<<< Închidere >>>