Semnale - Luni, 27 decembrie 2004

La Brasov, trei asociatii de revolutionari, intre care si... una a PSD, Vasile Selaru, Romania Libera, 23 Decembrie 2004

"La Brasov, a fost ziua in care au fost comemorati martirii Revolutiei, depunandu-se coroane de flori la mormantul acestora situat in centrul orasului. Revolutionarii brasoveni, al caror numar este greu de stabilit, sunt impartiti in trei asociatii: Asociatia Brasov - Decembrie '89, Alianta Nationala a Revolutionarilor din Decembrie '89 - PSD, Asociatia luptatorilor din Romania remarcati prin fapte deosebite - Decembrie '89.[..]"
Text integral

Actiuni de comemorare a victimelor Revolutiei - R. Cristea, Romania Libera, 22 Decembrie 2004

Organizatii ale revolutionarilor au desfasurat ieri actiuni de comemorare a celor care au murit pe durata evenimentelor din decembrie 1989. Cu toate ca s-au implinit 15 ani de la Revolutie, numarul participantilor la aceste comemorari a fost extrem de mic, de doar cateva zeci[..]"
Text integral

Ion Iliescu a sfidat memoria victimelor Revolutiei de la Timisoara , Laura M. Fortiu, Romania Libera, 18 Decembrie 2004

"In timp ce timisorenii isi plang mortii si ranitii din Revolutie, cel care a confiscat Revolutia, catarandu-se la putere pe trupurile tinerilor secerati de gloante, arata Romaniei si lumii, printr-un singur gest sfidator si nerusinat, ce valoare a avut pentru el sacrificiul Timisoarei. Nici una! Pe lista persoanelor gratiate pe ultima suta de metri de catre fostul presedinte Iliescu, alaturi de Miron Cozma, figura numele lui Ioan Corpodeanu, fostul adjunct al Militiei Timis din perioada Revolutiei.[..]"
Text integral


<<< Închidere >>>